F03WO - Workshop
Storyboard Design Workshop

Technics, Principles, Practice

The workshop is meant for future film and TV directors, producers, marketing workers, scriptwriters and all kind of artists and visual persons.

The content: The history of Storyboard, language of Storyboard, drawing materials and drawing styles, necessary drawing skills, framing expression, knowing the Storyboard vocabulary, rough sketches from photos, drawing figures, types of Storyboards, perspective basics, shooting boards etc.

– PhDr. MgA. Yvonne Vavrová (Pan European University, Slovakia)

– Diese Veranstaltung gibt 0.5 CP
    – Art der Veranstaltung: Workshop