S05E - Exkursion
Excursion to Berlin

Each Semester, the International Office of FH Kiel is organizing a three-day-excursion to Berlin for our international students. The program includes: a tour through the German Bundestag, a guided city tour through Berlin, tickets to "VIVID! Grand Show" at Friedrichstadtpalast and a tour through Berlin’s Olympic Stadium (may still be subject to change). Students will also enjoy free time to discover Berlin. Participation in the program is mandatory. All tours will be conducted in English.

Costs covered by the participation fee: round trip by bus, two nights at a hostel in Prenzlauer Berg (breakfast included), Friday's lunch at a restaurant, participation in the program, 5 € subsidy to entrance fees (museums, exhibitions, TV tower, Zoo,…)

– Sina Delfs, Lena Runge

– Besonderheit: Registered students have to pay an expenses contribution of 100,- €.
    – Art der Veranstaltung: Exkursion
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Keine
    – Die Veranstaltung ist fremdsprachig
    – Kategorie: Interkulturelles und Sprachen
    – Hinweis: The main participants of this excursion are FH Kiel’s international (exchange) students. Seats that remain available after the internal registration deadline (12 April 2019) will be offered to the students on the IDW waiting list. We are looking forward to your registrations!
    – Sprache: Englisch
    Europa-Woche