S24WO (Online) - Workshop
Presentation skills: successful presentation delivery

Do you find it nerve-racking to give presentations at university or at your work? Then you've come to the right course. Everyone gets a little nervous when they think about having to stand in front of other people and speak intelligently.
This intensive workshop will give you helpful tips for making effective presentations and delivering them well. You'll learn how to organize a presentation, how to make it memorable, and how to communicate clearly.
In the course, you'll have several opportunities to demonstrate the presentation skills that you learn and receive live feedback from the group. You will also have the chance to receive feedback by bringing your own presentation with you. This will help you gain the experience you need to be more confident when you give a talk either in class or on the job.
Required English language: CEFR B2 (higher intermediate) minimum.

– Ann Troy-Inniss

– Diese Veranstaltung gibt 0.5 CP
    – Voraussetzungen: Mindestens B2 Englischkenntnisse
    – Art der Veranstaltung: Workshop