cancelled-F49WO - Workshop
ZZZ - Diese Veranstaltung fällt leider aus

Software Architecture: Building Microservices

The students will have an insight about different software architectures. There will be an overview of Monolithic and Microservices architecture. During the course the students will learn different architectural paradigms, their advantages and consequences. At the end of the course, the students will be able to build and deploy microservices.

Submission: Project submission is mandatory at the end.

Note: The students need to bring their own laptop and have a knowledge of building application in any one programming language.

Language: Any
Platform: Any

Distribution:
Class time: 32h
Project work: 16h
Home work: 12h

– Amrita Das

– Art der Veranstaltung: Workshop
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Präsentation
    – Die Veranstaltung ist fremdsprachig
    – Kategorie: Fachthemen
    – Hinweis: The students need to bring their own laptop and have a knowledge of building application in any one programming language.
    – Sprache: English

Sa, 11.05. von 08:15 bis 17:45