S11WO - Workshop
Creative Writing 1

Words open worlds

Open to all students who wish to "loosen up" and write with more creative ease. Writing exercises with props, pictures and games may inspire some actual works of literary brilliance, or at least readability! Work will be read aloud (but only if you wish) and thoughts shared - giving and receiving feedback (not criticism) is a key element to improving one's writing skills ... But do leave the inner critic at home!

– Nancy Minard

– Besonderheit: To obtain credit (1 Leistungspunkt), you must attend BOTH workshops (Creative Writing 1 and Creative Writing 2) AND produce a finished piece of writing.
    – Art der Veranstaltung: Workshop
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Keine