S19WO (Online) - Workshop
DAAD preparation course and DAAD test

This workshop will prepare participants for a DAAD test given on Thurs 3 Dec, covering writing, reading, and speaking skills.
This workshop will help you optimize your English language performance for the test through continuous practice & feedback sessions and zoom discussions.
The DAAD test is solely for students intending to get a DAAD language certificate for international study, internship, training and project applications, and will not be accepted as a placement test for ZSIK English language courses.
The spoken assessment component of the DAAD test will be conducted conducted via Zoom individually, in pairs or groups dependent on numbers.
Students requiring a DAAD language certificate who have already completed an English course @ ZSIK FH-Kiel should contact stephen.walsh@fh-kiel.de.

– Rob West

– Voraussetzungen: Participants will need access to a laptop/tablet/PC with camera and sound functions enabled (a mobile phone will not suitable).
    – Art der Veranstaltung: Workshop
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Klausur