F83VL - Vorlesung/Vortrag
International Conflict Management I

Principles and Practices of International Conflict Management

The purpose of this course is to give students further insight into the theory and practice of international conflict management, both through short term crisis response and long-term reconstruction.

– Prof. Dr. Rune Ellemose Gulev, Peter Horne Zartsdahl

– Diese Veranstaltung gibt 2.5 CP
    – Besonderheit: For students interested in obtaining ECTS, students must also successfully pass the written assignment to be completed once the course is over.
    – Art der Veranstaltung: Vorlesung/Vortrag
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Referat
    – Die Veranstaltung ist fremdsprachig
    – Kategorie: Fachthemen
    – Hinweis: In order to participate in the course, the attached document, which leads the reader to two articles must be read and understood.
    – Sprache: English
    – Für weitere Informationen wurde eine attachment Datei angehängt