S24WO online - Workshop
C1 Cambridge Preparation Workshop

For those students preparing for the C1 level Cambridge examinations, this workshop will train your critical thinking & task planning skills, with practice in all spoken assessment areas, in writing texts within a timeframe, and in the reading and listening tasks. We will identify and (try to) overcome habitual errors, and introduce strategies for improving your performance in reading, listening, speaking and writing.
While this workshop is focused on students intending to take the C1 Cambridge exam (e.g. Nov 13th 2021, or early 2022), it is also very good practice for any upper B2 or C1 level students:
- for Cambridge exams,
- for internal English (ZSIK) exams,
- to generally improve your English level and exam skills.

– Rob West

– Art der Veranstaltung: Workshop