S06WO - Workshop
Cover Letters, Letters of Motivation, Personal Statements – Workshop for "outbound" students

You are planning to do an internship, apply for a job or pursue an academic project/program in an English-speaking country and need to compose the all-important cover letter and would like some help. This hands-on workshop aims to give you the support you need.
Please bring drafts of your covering letter/personal statement to the workshop. We will take a closer look at them, discuss content, format, language, and overall impression with the aim of making them even more readable and persuasive. As the saying goes: “You never get a second chance to make a first impression.”

– Brigitte Dix-Kuessner, DIX LINGO ENGLISH LANGUAGE SERVICE

– Art der Veranstaltung: Workshop