F61WO - Workshop
Level up with Digistar

Join Kevin Scott for a free two-day hands-on workshop

Join Kevin Scott for a free two-day hands-on workshop at Fachhochschule Kiel. Learn to use your Digistar 6 system to its fullest potential. This workshop will cover a variety of topics geared towards everyday productivity and taking your Digistar 6 presentations to the next level.

– Kevin Scott

– Besonderheit: Teilnehmende sind Studierende der FH und Kunden von Evans&Sutherland. Kunden melden sich direkt bei E&S an.
    – Art der Veranstaltung: Workshop
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Keine