S18WO (Online) - Workshop
Exploring photographic genre and creating a narrative in photography

This is a workshop for those interested in photography and developing their photographic skills. We will not be covering how to use a camera, so it is designed for those with a more intermediate knowledge of photography. The aim is to increase confidence and understanding and enable students to consider how to develop and present their work further.

– Dr. Denise Baker

– Voraussetzungen: Participants will need to have a working knowledge of cameras: a good quality phone camera or dslr, a laptop/tablet.
    – Besonderheit: To achieve the 1.0 credit point, participants will need to upload a portfolio presentation of work (details to be confirmed during the workshop). Participation (no portfolio) will achieve 0.5 credits.
    – Art der Veranstaltung: Workshop
    – Prüfung am Ende der Veranstaltung: Sonstiges
    – Die Veranstaltung ist fremdsprachig
    – Kategorie: Interkulturelles und Sprachen
    – Hinweis: In the event that the workshop cannot be delivered in person, students will also need to know their way around Zoom.
    – Sprache: Englisch
    – So findet die Veranstaltung statt: Online